Notebook, tablet, kijelző és sátor módban használható az új Acer izé

laptopxAz Acer bemutatta legújabb prémium modelljét, az Aspire Switch 2 az 1-ben notebook család legújabb tagját, a Switch 12 S-t (SW7-272). Az eszköz a modern dizájnt kombinálja a legújabb technológiákkal: ilyen például az Acer ExoAmp WiFi antenna, amely az új Acer Snap Hinge Gold zsanérok borítása alatt bújik meg. Az Acer Switch 12 S 12.5 col képátlóval rendelkezi, s négy módozatban lehet vele dolgozni: notebook, tablet, kijelző és sátor mód. A termék hatodik generációs Intel Core processzorokat kapott.

Az Acer Aspire Switch 12 S-t felszerelték a Thunderbolt 3 technológiával is, ami USB C csatlakoztatással akár 40 Gbps adatátviteli sebességet is lehetővé tesz. Ez már elegendő ahhoz, hogy akár külső HD kijelzőre kössük az eszközt, akár 2 4K képes modellel párhuzamosan. A Thunderbolt 3 ezen felül még erőteljesebb grafikus megjelenítést is lehetővé tesz, ehhez az opcionális Acer Graphics Dock érkezik segítségül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új IXUS fényképezőgépek a Canontól

csü jan 7 , 2016
A Canon az IXUS 285 HS, az IXUS 180 és az IXUS 175 ultrakompakt digitális fényképezőgépeivel tovább bővíti az IXUS-termékvonalát. Ennek tagjai a Canon legvékonyabb kompakt fényképezőgépei – ideális társak a mindennapi használathoz, és bármilyen helyzetben jól alkalmazhatók. Könnyen zsebre vágható méretük dacára lenyűgöző képminőséget biztosítanak fotózás és videózás esetén […]