NISZ: szerverhiba miatt lassult le az autók műszaki vizsgáztatása

szerverSzerverhiba miatt állt le lassult le az autók műszaki vizsgáztatása hétfő délelőtt – közölte a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) .

Lelassult, de nem állt le a Közúti Központi Információs Rendszer (KÖKIR) – reagált a NISZ arra, hogy több hírportál is azt írta: informatikai okból az egész országban leállt az autók műszaki vizsgáztatása. A felhasználók 7 óra 16 perctől lassulást tapasztaltak a rendszer működésében, maga a rendszer azonban nem állt le. A NISZ munkatársai délelőtt elhárították az adatbázis hibáját, és a rendszer 13 óra 30 perctől rendeltetésszerűen kezdett működni. A KÖKIR a vizsgáztatási eljárások rögzítésére szolgáló rendszer, amelynek üzemeltetője a NISZ  Ebben a rendszerben rögzítik a vizsgaközpontok a vizsgáztatás során felvett műszaki információkat – tették hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szijjártó szerint a nagy techcégek beavatkoznak az európai választásokba

ked júl 13 , 2021
Az Európai Uniónak biztosítania kell, hogy a nagy technológiai cégek ne tudjanak beavatkozni az elkövetkezendő időszak európai választásaiba – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos tanácskozásán. Szijjártó Péter hangsúlyozta: antidemokratikus és veszélyes, ha a nagy technológiai cégek dönthetnek arról, hogy mely politikus használhat szélesebb, […]
Szijjártó Péter

Friss, ropogós