Nincs még egy olyan sorozatbarát csomag, mint a Kolibri

kolibriAz Invitel Nagy Sorozatrajongó című online kutatása szerint izgulni és nevetni szeretünk a legjobban. Műfajok tekintetében az akció, a krimi, valamint a vígjáték az igazán népszerű és legtöbben Amerikában készített filmekért rajonganak. A válaszadók átlagosan kettő-négy sorozatot néznek párhuzamosan, és a többség két epizódot szokott megnézni egymás után. A magyarok kedvenc sorozata a Barátok közt, de lelkesen követik Szulejmán kalandjait is. A top 5-ben van a Jóban rosszban, a Walking Dead és a Trónok harca is.

A május elejétől elérhető Kolibri szolgáltatáscsomag a sorozatrajongóknak is kedvez, hiszen az internet mellett számos, sorozatokat is sugárzó HD televízió-csatornát tartalmaz – az országos kereskedelmi csatornáktól kezdve, a Sundance Channel-en át az HBO-ig. A meghatározó szolgáltatók közül jelenleg az Invitelnél érhető el Magyarország leggazdagabb, 33 csatornát tartalmazó HD kínálata — áll a távközlési társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hamvába holt a FŐKEFE ERP-rendszerének beszerzése

hét máj 23 , 2016
A Közbeszerzési Értesítő szerint eredménytelenül zárult a FŐKEFE Rehabilitációs Foglalkoztató Ipari Közhasznú Nonprofit Kft. tendere, amelyet vékonykliens rendszer, kiszolgálói infrastruktúra és Microsoft Dynamics AX ERP rendszer szállítására és bevezetésére írtak ki. A kiírás szerint -mások mellett- nyolc szervert, háromszáz vékonyklienst és Microsoft Dynamics AX ERP rendszer vettek, illetve vezettek volna […]

Friss, ropogós