Nincs idő meghalni: James Bond nem akármilyen készülékkel fog telefonálni

James BondA világ legkeményebb titkosügynökei is skandináv formatervezésű Nokia telefonokkal érzik magukat biztonságban – a 25. James Bond filmben többek között megjelenik az ikonikus Nokia 3310 készülék is. A Nincs idő meghalni szeptember 30-ától látható a mozikban.

A Nokia okostelefonok időtálló kialakításuknak, a rendszeres biztonsági frissítéseknek és az Android szofteverfrissítéseknek köszönhetően tökéletes választásnak bizonyulhatnak, még a duplanullás ügynökök számára is. Strapabíró, ellenálló és időtálló: az új Nokia XR20 képes túlélni az 55°C-os perzselő forróságot, de a -20 °C-os zord hőmérsékletet is, nem esik baja, még ha 1,8 méterről ejtjük is le, ráadásul akár egy órát is kibír a víz alatt.

A jövőbiztos és strapabíró Nokia XR20 egyedülálló módon, négy évig kapja a havi biztonsági frissítéseket, három évig pedig a szoftverfrissítéseket. Akár két napot is kibír egyetlen töltéssel, így ez lehet “az egyetlen, amire szükséged van”. Az új Nokia XR20 gránitszürke színben már elérhető Magyarországon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az informatikai szektorban is előtérbe kerülhet a fenntarthatóság

pén szept 17 , 2021
Az internet okozta környezeti terhelés csökkentése kihívást jelent az informatikai szektorban is, a fenntarthatóság kérdésköre az egyik legfontosabb prioritás lehet a következő években a szektor számára — olvasható egy frissen kiadott kutatásban. Az elemzők szerint az aktív internet felhasználók száma már négymilliárd fölött van világszerte, becslések szerint az okos eszközök, […]
zöld internet

Friss, ropogós