Nikon: itt vannak az COOLPIX-ek

nikonA Nikon bemutatta COOLPIX kompakt fényképezőgép-családja három legújabb tagját: a közösségkedvelő, az egyszerű tartalommegosztást támogató, beépített wifi-vel és NFC-vel rendelkező COOLPIX S3700-at; az elegáns, húszmegapixeles, könnyen szállítható, karcsú vázú COOLPIX S2900-at; valamint az egyszerűen kezelhető, 16 megapixeles COOLPIX L31-et. A húsz megapixeles COOLPIX S3700 olyan 8x optikai zoommal rendelkezik, amely 16x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom funkcióval. Az ugyancsak húsz megapixeles COOLPIX S2900 5x-es optikai zoomja, a Dynamic Fine Zoom funkcióval 10x-esre bővíthető. A 16 megapixeles COOLPIX L31 is 5x optikai zoommal rendelkezik.

„A közösségi megosztás hívei, a mindennapokat megörökítő fényképészek és a családi körben vagy baráti társaságban megélt különleges pillanatokat rögzítő fotósok egyaránt találnak számukra ideális készüléket az új COOLPIX modellek között. Mindegyik elegáns, mutatós, tele a fényképezést megkönnyítő funkciókkal, és természetesen kiváló minőségű képeket garantálnak. Ezek a modellek tökéletesen illenek az adott életstílushoz” — jelentette ki Ines Bernardes, a Nikon Europe COOLPIX termékcsaládért felelős termékmenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Epson: a textilgyártásban is hasítanak a tintasugaras nyomtatók

hét jan 19 , 2015
ShareTweetPinShareAz Epson a Német Divatintézettel (DMI) együtt a Heimtextil kiállításon mutatja be a textildizájnerek számára, hogy a 2016-os tavaszi-nyári trendszíneket használva, a mood boardtól egészen a késztermékig hogyan állíthatják elő, ellenőrizhetik és nyomtathatják ki digitálisan textil színmintáikat. Az Epson SureColor SC-F, SureColor SC-T és SureColor SC-S nyomtatók -legalábbis a gyártó […]

És még ez is...