Nikon: ilyen a brutálisan nagy látószög

objektiv-nikonA Nikon új objektívet jelentett be: az AF-S NIKKOR 20mm f/1.8G ED-et. A dinamikus, rendkívül nagy látószögű és gyors, f/1,8 maximális rekeszértékű, FX-formátumú objektív ideális választás a perspektíva kihangsúlyozásához, a tér megnöveléséhez — állítja a gyártó. Mint közleményükben írják, a nagy fényerejű rekesz kis mélységélességet és szép elmosódást eredményez, és az objektív gyenge fényben történő fényképezéskor is remekül teljesít. A nagy teljesítményű optika a kép teljes területén éles felvételeket és minimális torzítást biztosít, a kompakt és könnyű kialakítás pedig remek hordozhatóságot kölcsönöz az objektívnek.

A nagyfelbontású érzékelők kiszolgálására tervezett új, 20 mm-es, f/1,8-as NIKKOR objektív 11 csoportba rendezett 13 objektívelemet tartalmaz, két extra-alacsony szórású (ED) üvegelemet és két aszferikus lencse objektívelemet (AS) is beleértve. A Nikon ED üvegeleme még nagy rekeszérték mellett is gondoskodik a megfelelő képélességről és a kontrasztról, az AS elemek pedig a nagy gyújtótávolság ellenére kivételesen jó torzításvezérlést tesznek lehetővé. A nanokristály bevonat minimálisra csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket. Az objektív tartozéka egy CL-1015 rugalmas objektívtok és egy HB-72 objektív fényellenző.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Oracle bekebelezi a Front Porch Digitalt

hét szept 22 , 2014
Az Oracle bejelentette, hogy megvásárolja a Front Porch Digitalt. A társaság a nagy volumenű multimédiás anyagok új tárolókörnyezetbe migrálását, kezelését és hasznosítását szolgáló tárolókezelési megoldásokat fejleszt. A Front Porch Digital big data technológiáival a vállalatok könnyedén kezelhetik az olyan gyorsan bővülő és változatos struktúrájú digitális médiatartalmat, mint a nagy felbontású […]

Friss, ropogós