Nikon: a SnapBridge a fotósok álma

fot-nikon-marilynA Nikon kitörő, már-már mámoros örömmel jelenti be a Bluetooth Low Energy technológiát alkalmazó SnapBridge bevezetését – az újítás folyamatosan rendelkezésre álló vezeték nélküli csatlakozást kínál az intelligens eszközökhöz. A Bluetooth-technológián alapuló SnapBridge-csatlakozás zökkenőmentes, energiatakarékos üzemelést, és számtalan kényelmes, összekapcsolt szolgáltatást nyújt a fotósok számára.

A SnapBridge a Bluetooth Low Energy révén lehetővé teszi a készítést követő azonnali, valós idejű képátvitelt a fényképezőgépről az intelligens eszközre, és a fényképezést ezáltal közösségi, összekapcsolt élménnyé teszi. Minderre automatikusan kerül sor anélkül, hogy aktiválni kellene a képátvitelt a fényképezőgépen, miközben mindkét eszköz energiafogyasztása alacsony marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Februárban érkezik a hordozható Samsung SSD T3

csü jan 7 , 2016
A Samsung bemutatta a Portable SSD T3-at, a tenyérnyi méretű, két terabájtos kapacitású tárhelyet biztosító, prémium SSD külső háttértárát. A Samsung által szabadalmaztatott Vertical NAND (V-NAND) és SSD TurboWrite technológiával felszerelt T3 megnövelt teljesítményt nyújt. Felgyorsítja, illetve megkönnyíti a felhasználók, tartalomgyártók, valamint az üzleti és IT szakemberek számára a nagyméretű […]
Samsung

És még ez is...