Nexon: halál a beléptetőkártyára!

belepokartyaA NEXON Kft. a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel alkotott konzorciuma csaknem 520 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy 681,31 millió forint összköltségű projekthez. A projekt keretében felmérték a rendelkezésre álló mobil eszköz HR üzleti intelligencia-alkalmazásokat, s a tanulságokat levonva a dolgozók számára egy önkiszolgáló HR felület dolgoztak ki, míg a vezetőknek egy tabletre optimalizált online adat-vizualizációs alkalmazást fejlesztettek ki. Olyan beléptető rendszer prototípusát is kifejlesztették, amely véget vethet a nyakban lógó beléptetőkártyák “divatjának”. Kártya helyett a dolgozó vagy a munkahelyre érkező tárgyaló fél céges vagy magán mobiltelefonjával is egyszerűen és megbízhatóan működik a beléptetés (a privát szféra megsértése nélkül).

A projekt foglalkozott a nagyvállalati HR folyamatok informatikai támogatásával, valamint felhő környezetben nyújtott szolgáltatások és a vállalati rendszerek összekapcsolásával. HRM szabálymotor javaslat készült, amely a munkaidő számítás algoritmusát egyszerűvé, áttekinthetővé, és könnyen módosíthatóvá teszi. A projekt feladata volt továbbá a gazdasági és humánügyviteli mutatók korrelációjának vizsgálata is. A fejlesztés eredményeként javaslat készült a módszertanra és a mutatórendszerre, riportokra, amelyekből rendszeres adatgyűjtés alapján kialakítható a makroszintű elemzésre alkalmas rendszer.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre többe fájnak a cégeknek a mobilalkalmazások

sze szept 17 , 2014
A mobil eszközökkel kapcsolatos informatikai kiadások két év alatt több mint másfélszeresére nőhetnek, és továbbra is kihívás marad a biztonság és az integráció a vállalatok számára — áll egy friss, az Oracle megbízásából készített felmérésben. E szerint a mobil fejlesztést ugyan sikerült meghonosítani a vállalatoknál, de a célok és kihívások […]
okostelefon

Friss, ropogós