NEXON a büntetés-végrehajtásban

A humánügyviteli szoftverekel és szolgáltatásokkal foglalkozó NEXON leszállította a BVOP-nak a teljes büntetés-végrehajtás által használandó humánügyviteli rendszerét, valamint a BVOP-val együttműködve kifejlesztette, a humánügyviteli rendszer kiegészítéseként azt a komplex személyügyi rendszert, amely magába foglalja az ország összes büntetés-végrehajtási intézet szolgálatszervezésének kezelését és a fegyelmi – büntetőügyi rendszerét. A két új rendszer integráltan működik az eljárás során a NEXON által bevezetett HR és munkaügyi nyilvántartással, így gyors és pontos online lekérdezéseket, vezetői statisztikákat biztosít. A projekt során ezeken kívül a NEXON több modult is átadott.

A HR modulhoz tartozik a toborzó rendszer, amely segítségével akár a meghirdetendő munkakörökkel összekapcsolva lehet a jelentkezők adatait, önéletrajzait kezelni. A toborzó rendszerből kiválasztott jelentkezők adatait a HR modul átveszi, és kezeli az alkalmazottak nyilvántartását. A HR rendszerbe integrált modul a szolgálatszervezés, amely támogatást nyújt a munkavállalók beosztástervezéséhez, a pótlékok és a túlórák kiszámolásához, nyilvántartásához. A fegyelmi és büntetőügyi modul a folyamatokat, eljárásokat tartja nyilván. Az eljárások végén záró adatokkal záródokumentum születik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Borbarátnak kötelező: itt az új Villány.hu

vas okt 14 , 2012
  Október 5-7 között rendezik meg a Villányi Vörösborfesztivált, amelynek alkalmából néhány igazán friss újbor mellett bemutatkozik a borvidék megújult honlapja, a Villány.hu is. A honlap naprakész információkkal szolgál a helyi borászatokról, pincészetekről csakúgy, mint a szálláshelyekről és a vendéglátóegységekről, éttermekről. Az oldal emellett számon tartja az eladó ingatlanokat, a […]
ZX-81

És még ez is...