Never ending story: újrakezdik a Hillary Clinton e-mail-botrány vizsgálatát

1

Hillary-ClintonÚjraindítja az amerikai külügyminisztérium belső vizsgálatát Hillary Clinton volt külügyminiszter és munkatársai e-mail-botrányának ügyében – jelentette be a külügyi szóvivő helyi idő szerint csütörtök későn este. John Kirby, a külügyminisztérium szóvivője közleményben jelentette be: a tárca újrakezdi a belső vizsgálatot annak megállapítására, hogy Clinton és legfontosabb munkatársai hanyagul kezelték-e a titkosított információkat Clinton külügyminisztersége idején. Kirby nem jelölt meg pontos dátumot a vizsgálat befejezésére. „Igyekszünk a lehető leggyorsabban lezárni, de nem kényszerítünk magunkra pontos dátumot” – fogalmazott. Hozzátette, hogy a minisztérium a lehetőségekhez képest a legátláthatóbban kíván foglalkozni az üggyel. Kirby ugyanakkor közölte: egyes volt külügyi tisztségviselők „adminisztratív szankciók” elé néznek. Ennek részleteiről azonban szintén nem adott tájékoztatást.

One thought on “Never ending story: újrakezdik a Hillary Clinton e-mail-botrány vizsgálatát

  1. Aljas hazugságok! Képeslapon levelezik az ex-first-lady, láthatatlan tintával írva, ami zömmel citromlé. Még Monica javasolta, mellékhatásként jól lehet csücsöríteni tőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Épp tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia

szo júl 9 , 2016
ShareTweetPinShareTizenhárom éve indult el a Wikipédia online szabad enciklopédia magyar változata, amelynek jelenleg 1500 aktív szerkesztője van – mondta Szűts Zoltán médiakutató, aki szerint bár az emberek többsége úgy gondolja, a Wikipédia közösségi szerkesztése miatt nem annyira hiteles információforrás, tanulmányok állítják, hogy valójában pont közösségi jellege miatt az. Hiszen több […]
Wikipédia

És még ez is...