NetIQ PlateSpin: reménysugár katasztrófa után

katasztrofaMár megvehető a legújabb NetIQ PlateSpin megoldások. A legújabb, PlateSpin Forge 700 Series készülékek már akár negyven szerver szolgáltatásai számára képesek teljes körű védelmet, illetve szükség esetén gyors és hatékony helyreállítást biztosítani. Az eszközökön a legfrissebb PlateSpin Forge 11 szoftver fut, amely támogatja a legújabb operációs rendszereket és hypervisorokat. Az ügyfelek az új PlateSpin Forge készülékekkel együtt kipróbálhatják a PlateSpin Recon 4 megoldást, amely akár száz szerver szolgáltatásainak monitorozására is használható. Szintén most jelent meg a PlateSpin Migrate legújabb változata, amely egyszerű migrációt tesz lehetővé mindkét irányban fizikai és virtuális szerverek között, különféle hypervisorok, operációs rendszerek és hardverek esetében.

„Egy váratlan leállás komoly terheket róhat a vállalatokra, mint ahogy ezt számos hazai és külföldi példa is igazolja. Minden szervezetnek érdemes pontos tervezéssel és megfelelő katasztrófa utáni megoldással készülnie ilyen esetekre, hogy minimálisra csökkentsék a hatékonyságra, a bevételre és a jó megítélésre gyakorolt negatív hatásokat. A minden szükséges elemet magukban foglaló PlateSpin Forge készülékek gyors helyreállítást kínálnak, más megoldásokhoz viszonyítva jóval alacsonyabb költségek mellett” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Novell magyarországi képviseletének üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megállíthatatlanul terjed az LTE

pén aug 29 , 2014
Az Ericsson közreadta Mobilitási jelentésének időszaki, frissített adatait amelyekből az a nem meglepő tendencia látszik, hogy a mobil szélessáv egyre több embert ér el globálisan. 2014 II. negyedévének végén a mobil előfizetések teljes száma mintegy 6,8 milliárd volt. Ebből 80 millió új előfizetést 2014 II. negyedéve során kötöttek meg. Az […]