Neticle: olimpiai arannyal utazhat Szófiába

aranyxNéhány napja hat startup vállalkozás csapott össze a fővárosi Károlyi-Csekonics Rezidencián a legjobbnak járó címért, a díjakért és a nemzetközi továbbjutásért. A Get in the Ring verseny hazai fordulójának helyezettjei (sorrendben): Neticle Technologies, TestJockey és Sopreso. A Get in the Ring egy új kezdeményezésű, gyors fordulókból álló show verseny, amely a hétköznapitól eltérően mutatja be és méri össze a startup vállalkozásokat.

A hat résztvevő párosával küzdött a helyszínen felállított boksz ringben, ahol 25 másodperces, gyors, lényegre törő válaszokban bizonyítottak a zsűri előtt. A Neticle Technologies az első helyet megszerezve indulhat tovább a regionális fordulóba, Szófiába, ahol a régió nyertes startupjaival kell megmérkőznie 2014. november 17-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akikre büszkék vagyunk: egy éves a digitális átállás

sze nov 5 , 2014
Többéves előkészítő munkát követően egy évvel ezelőtt zárult le az a folyamat, amelyben mintegy 1,8 millióan álltak át Magyarországon a digitális televíziózásra. Kevesebb mint egy évvel ezután az így felszabadult frekvenciasávot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) már hasznosította. Százötvenezer rászoruló háztartás állami segítséget kapott az átálláshoz – hangzott el […]