NETGEAR Arlo: itt a duplán vezetéknélküli kamera

NETGEAR-ArloA NETGEAR Arlo biztonsági kamerái HD minőségű képet, és igény szerint élő videót továbbítanak tulajdonosuk okostelefonjára, tabletjére vagy pc-jére. Az Arlo sötétben is lát, mozgásérzékelőt tartalmaz és vízálló, így kültéren is elhelyezhető. Az Arlo mind az energiaellátást, mind a hálózati kapcsolatot tekintve vezeték nélküli. A 110 fokos látószögű és 720p képfelbontású kamera négy darab CR123-as líthium elemről működik, és egy különálló hubon keresztül csatlakozik az otthoni routerre. A NETGEAR egy és két kamerát tartalmazó készletet is forgalomba hozott, mindkettőben helyet kapott egy hub is.

Miután vezetékekkel nem kell bajlódni, a különböző felszíneken rögzíthető, mágneses aljzathoz tapadó, vagy egyszerűen sima felületre állítható Arlo kamerákból bárki rendkívül könnyen kialakíthatja otthonában saját megfigyelő rendszerét. A konfiguráció igény szerint, rugalmasan alakítható. Egy hubra akár 15 Arlo kamera is csatlakoztatható vezeték nélküli hálózati kapcsolaton keresztül. A NETGEAR tenyérben elférő kamerái vízállóak, és zord időjárási körülmények, mínusz 9 és plusz 50 Celsius-fok hőmérsékleti határértékek között is megbízhatóan működnek, így nemcsak lakások, hanem kertes házak védelmére is alkalmasak.

Az Arlo kamerák 850 nm-es LED-jüknek és infravörös szűrőjüknek köszönhetően teljes sötétségben is látnak, és mozgásérzékelőt is tartalmaznak, és csak akkor továbbítanak videófelvételt, amikor történik valami a látóterükben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyedülállóan erős évet zárt az Invitel

csü nov 19 , 2015
Az Invitel nagyon erős évet, illetve utolsó negyedévet zár az it-szolgáltatások területén, ezen belül is kiemelkedően az adatközponthoz kapcsolódó szolgáltatásokban — jelentette ki Javorniczky Áron, a vállalati és nagykereskedelmi üzletág vezérigazgató-helyettese. Ennek eredményeként az Invitel a közelmúltban döntést hozott a cég adatközponti szolgáltatásainak meghatározó részét biztosító Kozma utcai DataCenter több […]

Friss, ropogós