NER jubileum: ötvenezer eladott kobot

r2d2A nagyon együttműködő robotok (NER) dán piacvezetője, a Universal Robots megünnepelte, hogy leszállította az ötvenezredik kobotját.

Az együttműködő robotok vagy másnéven kobotok kategóriája az ipari automatizálás egyik leggyorsabban növekvő szegmense, az előrejelzések szerint 2020-2025 között 30,37 százalékos, éves átlag növekedési ütem várható. A piac egyik pionírja a Universal Robots (UR) eladta az ötvenezredik UR-kobotot, amelyet egy német gyártó vásárolt meg a termelékenység és a munkavállalók biztonságának növelése érdekében. Az ötvenezredik kobot Jürgen von Hollen, a Universal Robots elnöke személyesen adta át. Az elmúlt 15 évben nagyon keményen dolgoztunk együtt egy teljesen új piaci szegmens kifejlesztésén, amelynek célja, hogy különösen a kis-és középvállalkozások automatizálhassák a túl költségesnek vagy összetettnek gondolt feladatokat – mondta Von Hollen, kiemelve, hogyan hozott létre a UR egy új globális disztribútori hálózatot, egy új fejlesztői ökoszisztémát és végül egy teljesen új üzleti modellt.

Von Hollen a UR élén eltöltött négyéves megbízatása után év végén távozik az UR-tól. Gregory Smith, a Teradyne Ipari Automatizálási csoportjának elnöke, 2021. január 1-től tölti be a UR elnöki pozícióját az új vezető kinevezéséig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

200K$: angyal-befektetést kapott Pozi.io

sze szept 1 , 2021
A szingapúri Ether.cards NFT platform magyar alapítója fantáziát lát a Pozi.io innovációs közösségében. A pandémia alatt elindult szolgáltatás 200 ezer dolláros angyal-befektetést kapott. A 2020-ban alapított nyílt innovációs platform a közösség építés és networking lehetőségek mellett hackathonok és startup versenyek szervezésére kínál full service megoldást. Megálmodói, egy a startup ökoszisztéma […]
ZX-81

És még ez is...