Nemzetközi terjeszkedést készít elő 200 milliós befektetéssel a Fix24.hu

Újabb kétszázmillió forintos befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől az online szakemberkereső, a Fix24.hu, amely a tőkeinjekcióval a nemzetközi terjeszkedést készíti elő – közölte a magyar startup. A közlemény szerint a startup a 2017-es, első körben kapott 150 milliós tőke segítségével eddig közel megháromszorozta szakemberbázisát, így országosan már kétszáz szakmában, több mint húszezer szakember elérhető az oldalon, hetven százalékuk az építőipar területéről regisztrált a rendszerbe. Közölték, hogy a startup első körben Szlovákiában terjeszkedne.

A 2015-ben alapított cég már harmadik éve, folyamatosan megduplázta az előző évi árbevételét, amely tavaly meghaladta a 47,51 millió forintot, idén elérheti a 290 millió forintot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nőttek a pc-eladások

vas aug 4 , 2019
A második negyedévben 64,858 millió személyi számítógépet adtak el világszerte, ami 4,7 százalékkal több az egy évvel korábbi 61,931 milliónál. Az IDC informatikai és távközlési piackutató vállalat szerint a piacbővülés nagyobb volt a vártnál részben amiatt, hogy az Intel által gyártott chipek hiánya mérséklődött. “Az Intel processzorszállításai felgyorsultak, és ennek […]