Nemzetközi it-biztonsági konferenciát tartanak Budapesten

SecOps Europe címmel it-biztonsági konferenciát tartanak Budapesten január 24-25-én, a nemzetközi rendezvényre a szakma legjobbjai érkeznek – közölte a program fő szervezője, a BlackCell IT Security.

A közleményben kiemelték a SecOps Europe it-biztonsági konferencia korábban ProDay néven vált ismertté hazai és nemzetközi szakmai körökben. A szervezők közölték, az eseményt Zuk Avraham etikus hacker nyitja meg, ő fejlesztette ki azt a mobil malware-védelmet, ami valós időben felismeri a kártékony alkalmazásokat, még abban az esetben is, ha azok addig teljesen ismeretlenek voltak. A rendezvényen egyebek közt Európa több országból érkező, CERT minősítéssel rendelkező csapatok versengenek kritikus infrastruktúra védelme, folyamatos kibertámadások elhárítása területen. CERT-minősítéssel a Carnegie Mellon Egyetem Szoftver Mérnöki Intézete tünteti ki azokat a csapatokat, amelyek egy egész ország vagy gazdaság kiberbiztonságáért felelnek. Az it-biztonsági napokon rendezik az európai Cyber 9/12 verseny hivatalos elődöntőjét is, a nyertesek az áprilisi genfi döntőn vehetnek részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A sorrend: HP, Lenovo, Dell

sze jan 17 , 2018
Az International Data Corporation (IDC) szerint az elmúlt év negyedik negyedévében a HP végzett a pc-piac élén. A második a Lenovo, a harmadik a Dell lett. A hagyományos személyi számítógépek piacát a HP Inc. vezeti. A tavalyi negyedik negyedévben 16,572 milliót értékesített, 8,3 százalékkal többet mint egy évvel korábban, piaci […]
IBM

Friss, ropogós