Nemzeti Mobilfizetés: a 75 forintos kényelmi díjjal versenyezhetnek a viszonteladók

forintA mobilparkolás aránya az új rendszer bevezetésével 70-80 százalékra nőhet a jelenlegi 50-54 százalékról, a viszonteladók a kényelmi díjban versenyezhetnek egymással – jelentette ki a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója. Veres Mihály közölte: a 75 forintos kényelmi díj csökkenhet, mivel az eddig csatlakozott cégek között van, amelyik ötven forintért szolgáltat és van, amelyik mobilalkalmazás segítségével plusz járulékos költség nélkül teszi ezt.

Veres elmondta, hogy az egyik korábbi domináns szolgáltató, az Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt. (EME) nem csatlakozott a rendszerhez, ám egy közel másfél-két hónapos csatlakozási folyamatot követően az egységes műszaki és pénzügyi feltételek teljesítésével még csatlakozhat, mivel ez egy nyitott rendszer, amelyhez újabb viszonteladókat is várnak. Július elsejétől a mobilparkolási szolgáltatást csak a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-n keresztül lehet értékesíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobilparkolás: öldöklö verseny, visszavonásig

csü júl 3 , 2014
Július 1-jén délig közel ezer felhasználó regisztrált a Barion rendszerbe. Mint korábban megírtuk, a Sensenet Zrt., a Barion elnevezésű digitális pénz kifejlesztője a bevezetési időszakban átvállalja a mobil parkolás kötelező kényelmi díját, ezért a kényelmi díj július elsején Barion fizetés esetén 0, utána pedig ötven forint. Arról a közlemény nem […]