Nemcsak pici, de okos is a Canon új fotóaparátja

Canon-EOS-M3A Canon a napokban mutatta be EOS M3 modelljét, egy nagy tudású, de kisméretű fényképezőgépet, amelyet kifejezetten, és majdnem kizárólag a nagyobb teljesítményt igénylő amatőr fotósoknak készítettek. A digitális tükörreflexes gépekével összemérhető beállítási lehetőségeket egy kompakt vázban felvonultató EOS M3 lelke a Canon első 24,2 megapixeles APS-C CMOS érzékelője, illetve legfejlettebb képfeldolgozó processzora, a DIGIC 6, amellyel felső kategóriás minőségben rögzíthetőek állóképek és Full HD videók egyaránt. A gép szupergyors autofókuszával lehetőséget teremt a leggyorsabb mozdulatok megragadására is, amiben az új Hybrid CMOS AF III és a 49 pontos AF-rendszer nyújt segítséget.

A gyártó szerint a készülék gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen működik: a szenzor ISO 100-12800-as érzékenységi tartományával élénk, élethű és zajmentes képek készíthetők. A 49 pontos autofókusz-rendszerrel és a villámgyors Hybrid CMOS AF III technológiával a tárgy mindig fókuszban marad, mivel az új rendszer 6-szor gyorsabban fókuszál. Az aparát nagy, 7,5 cm-es (3,0”) LCD érintőképernyő felfelé akár 180 fokban, lefelé pedig 45 fokban billenthető, így szinte bármilyen szögből a legjobb képkivágást érhető el, ráadásul több újjal is használható. Az EOS M3-hoz Canon Speedlite vakuk, illetve egy forgatható elektronikus kereső is csatlakoztatható. A váz kompatibilis az EF-M objektívekkel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Intel a világegyetem legeslegkorrektebb, legeslegeslegfelelősebb vállalata

sze febr 18 , 2015
Az Intel az elmúlt hat évben rengeteg energiát fordított arra, hogy létrehozzon egy olyan beszállítói láncot, amelyből nem profitálnak kongói és más térségbeli fegyveres csoportok. A processzorgyártó közleménye szerint ma már a mikroprocesszoraiban fellehető arany, tantál, ón és volfrám olyan bányákból származik, amelyekből nem profitálnak kongói és más milíciák. A […]