Nem volt ennél izgalmasabb Live Show még Magyarországon

live showSzeptember 17-én rendezte meg először a MOHAnet Mobilsystems Zrt. az IoT Live Show-t Budapesten, amelyen 14 hazai vállalat mérte össze legújabb IoT fejlesztését. A szakmai versenyen számos izgalmas m2m fejlesztést láthatott a közönség, a legjobb IoT megoldásért járó fődíjat az IoT Hungary Zrt. nyerte. Különdíjas lett a Clico Hungary, az AgroSense és a Waterscope.

Az IoT Live Show-n a szereplők kétperces élő termékbemutató keretében ismertethették a megoldásuk felépítését és működését, majd ezt követően tíz percben a szolgáltatásuk hasznosságát és üzleti modelljét is. A prezentációk után a termékeket ki is próbálhatták az érdeklődők a kiállítótérben. Összesen 14 társaság mutatta be legújabb IoT fejlesztését, illetve a MOHAnet versenyen kívül prezentálta az okospolc rendszerét.

A résztvevők
Telenor Magyarország, Antenna Hungária, Konica Minolta, Energrade, Enterprise Group, OrthorGraph, Clico Hungary, Sensors2net (Waterscope Monitoring), AgroSense, Chameleon, Seacon Europe, IoT Hungary, Intelliport Solutions, Cubilog, Cloudberry.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.