Nem volt ennél izgalmasabb Live Show még Magyarországon

live showSzeptember 17-én rendezte meg először a MOHAnet Mobilsystems Zrt. az IoT Live Show-t Budapesten, amelyen 14 hazai vállalat mérte össze legújabb IoT fejlesztését. A szakmai versenyen számos izgalmas m2m fejlesztést láthatott a közönség, a legjobb IoT megoldásért járó fődíjat az IoT Hungary Zrt. nyerte. Különdíjas lett a Clico Hungary, az AgroSense és a Waterscope.

Az IoT Live Show-n a szereplők kétperces élő termékbemutató keretében ismertethették a megoldásuk felépítését és működését, majd ezt követően tíz percben a szolgáltatásuk hasznosságát és üzleti modelljét is. A prezentációk után a termékeket ki is próbálhatták az érdeklődők a kiállítótérben. Összesen 14 társaság mutatta be legújabb IoT fejlesztését, illetve a MOHAnet versenyen kívül prezentálta az okospolc rendszerét.

A résztvevők
Telenor Magyarország, Antenna Hungária, Konica Minolta, Energrade, Enterprise Group, OrthorGraph, Clico Hungary, Sensors2net (Waterscope Monitoring), AgroSense, Chameleon, Seacon Europe, IoT Hungary, Intelliport Solutions, Cubilog, Cloudberry.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brain Bar: nyilatkozott a legértékesebb építész a Földön

ked szept 22 , 2020
 A Vodafone támogatásával elindult a 2020-as Brain Bar – igaz, rendhagyó formában – az idei előadásokat, online lehet figyelemmel követni a Brain Bar Facebook oldalán. A háromnapos szakmai fesztivál legérdekesebb előadásait megosztjuk az olvasóinkkal. Rahda Mistry az egyik, ha nem a legértékesebb építész a Földön. Közösségek, szervezetek, városok jövőbeni […]
Rhada Mistry