Nem mindenki képes otthon dolgozni

tavmunkaHuzamosabb ideje megfigyelhető a trend, hogy mind a munkavállalóknak – főleg az y és z generáció igényeinek, valamint az informatika térnyerésének köszönhetően –, mind pedig a munkáltatóknak testhezállóbb rendszeresen, bizonyos munkafolyamatok esetén akár állandóan távmunkában dolgozni, dolgoztatni. A cégeknek és dolgozóinak közös érdeke, hogy a távmunka bevezetése zökkenőmentes és sikeres legyen, és a home office előtti eredményekkel megegyező, vagy még annál is nagyobb hatékonysággal végezze a munkáját az érintett csapat minden tagja.

Ennek egzakt mérése végezhető el a Motiment módszer segítségével, eddig erre ilyen pontosan és megbízhatóan nem volt lehetőség. A módszertan alkalmazásával már az is kimutatható, hogy az adott munkavállaló – önmagához mért mutatói alapján – a hét öt munkanapjából mennyit töltsön irodai, illetve otthoni környezetben, a mérések szerint az emberek több mint 20-25 százalékának nem érdemes a távmunkát választani, míg 70-65 százalékuk ugyanolyan eredményesen vagy még nagyobb hatékonysággal dolgozik home office környezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezek lesznek a karácsony slágerei: drón

sze nov 2 , 2016
Az Extreme Digital értékesítési adataiból kiderül, hogy milyen küytük lehetnek az idei karácsony slágerei. Bár drónokat már több éve lehet vásárolni az Extreme Digitalnál, az idei évben jelentősen megnőtt a kereslet a nagyobb tudású, így drágább modellek iránt, amelyek olcsó, alapfunkciót társaiknál hosszabb repülési időt kínálnak, és jobb minőségben lehet […]
e-kereskedelem, drón