Nem lennél most a GVH elnökének a helyében

Rigó Csaba Balázst, a Gazdasági Versenyhivatal elnökeA 4iG Nyrt. által tulajdonolt Vodafone 120 millió forintos bírságot kapott a Gazdasági Versenyhivataltól (GVH).

A versenyhivatal 120 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a – 4iG leányvállalata, az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. többségi tulajdonában álló – Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.-t a korábbi tulajdonos időszakában, 2022-ben elkövetett jogsértés miatt – közölte a nemzeti távközlési és informatikai társaság, a 4iG Nyrt.

A tájékoztatásuk szerint a bírságot azért szabták ki a cégre, mert a Vodafone egy korábbi GVH határozatban előírt, 2022-ben teljesítendő kötelezettségek teljesítését nem igazolta határidőben, illetve a késve benyújtott igazolások alapján nem volt megállapítható, hogy az egyik kötelezettséget az előírt feltételekkel, tartalommal és határidőben teljesítette.

4iG 2023-ban szerzett leányvállalatán, az Antenna Hungárián keresztül többségi tulajdont a Vodafone Magyarország Zrt-ben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Félreértik egymás elvárásait a pályakezdők és a munkáltatók

szo jún 15 , 2024
Félreértik egymás elvárásait a pályakezdők és a munkáltatók, mert másként látják, hogy mi tesz vonzóvá egy munkahelyet és, hogy mi a fontos az állásinterjún. A McDonald’s és a Profession.hu közös, reprezentatív kutatásának egyik tanulsága, hogy a fiatalok számára leginkább az vonzó egy munkahelyen, ha ott jó csapatban dolgozhatnak, ennek a […]
Munka a McDonald's-ban

És még ez is...