Nem jó most agrártermelőnek, vagy halásznak lenni

halaszIdén ősszel újabb informatikai pályázat jelenik meg a mikro-, kis és közepes vállalkozások számára, amellyel összesen 17,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból, illetve 21,9 milliárd forintnyi kedvezményes hitelből fejleszthetik az infokommunikációs és távközlési – (ikt) eszköztárat – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel. A Modern Vállalkozások programja -Vállalkozz digitálisan! projekthez kapcsolódó GINOP 3.2.2 „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” kombinált pályázat keretében ikt fejlesztési támogatásban részesülhetnek a kevésbé fejlett régióban működő hazai mikro-, kis- és középvállalkozások minden ágazatban, az agrártermelő és halászati cégek kivételével.

A Modern Vállalkozások Programjában elérhető, digitálisan felkészült vállalkozás minősítés esetén, a kedvezményezettek egymillió és 24 millió forint közötti összegű, maximum negyven százalékig vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek. Ennek előlege legfeljebb ötven százalék lehet, melyhez kapcsolódóan kedvezményes feltételű kölcsönt is kaphatnak, maximum ötven százalékig, 1,25 millió forint és harmincmillió forint összeg között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telefonos csalásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt.

hét szept 12 , 2016
Telefonos csalási kísérletekre figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt.: a társaság nevében kéretlen telefonálók azzal keresnek meg embereket, hogy egy nyereményjátékban telefonszámukat kisorsolták – közölte a cég az MTI-vel. A társaság hangsúlyozta, hogy nem szervez ilyen sorsolást. A közlemény szerint a Szerencsejáték Zrt. nem szervez olyan tárgynyeremény-játékot, amelyben a nyeremény átadása a játékos lakhelyén […]

És még ez is...