Nem frissít úgy senki sem, ahogy a HMD Global

Nokia telefonA HMD Global az andoridos okostelefonok gyártója eltökélt a tiszta, biztonságos és naprakész telefonok gyártása iránt.

A Counterpoint kutatócég felmérése szerint a HMD portfóliójában található okostelefonok 94 százaléka az új főverzió bejelentését követő egy éven belül a legújabb rendszerre váltott. A héten például befejeződött az Android 10 frissítés: a Nokia 3.1 és a Nokia 5.1 is megkapta az ígért főverziót. Mindössze három év alatt a Nokia okostelefonok összességében ezer alkalommal kaptak frissítést. A teljes átláthatóság érdekében a HMD Global nyilvánosságra hozta az Android 11 frissítési ütemtervét. Az új főverzió elsőként 2020 utolsó negyedévében a Nokia 8.3 5G és a Nokia 5.3 készülékeken debütál. A vállalat fontosnak tartja, hogy az alacsonyabb ársávokban található készülékek tulajdonosai is egyenlő bánásmódban részesüljenek, így a Nokia 2.2 és a Nokia 8.1 tulajdonosok egyaránt még az idén megtapasztalhatják az Android 11 újdonságait. A Nokia telefonok tiszta és naprakész szoftveréről a három éven keresztül érkező biztonsági hibajavítások és a két évnyi OS frissítés gondoskodik. Így például már most biztosra vehető, hogy a Nokia 2.4 és Nokia 3.4 megkapja az Android 12 főverziót is — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még egy tipp az adataid védelméért

sze okt 14 , 2020
A Panda Security összegyűjtött néhány alapvető óvintézkedést, amivel nem csak a cégek, hanem az egyéni felhasználók is sokat tehetnek adataik biztonságáért. 2. A csalók már a levelesládánkban vannak Adathalász e-mailnek hívjuk, amikor csalók általában egy ismert szolgáltató nevét felhasználva, sürgősséget, határidőt jelezve, küldenek valódinak tűnő, félrevezető e-mailt. Ebben arra kérik […]
e-mail

Friss, ropogós