Nem félünk a külföldi webáruházakban vásárolni

vasarlo-kosarA legnépszerűbb termékkategóriákat tekintve a magyarok elsősorban ruházati árucikkeket (harminc százalék), elektronikai árucikkeket (26 százalék), ékszereket és órákat (18 százalék) vásárolnak külföldi webáruházakból. Ugyanakkor nő az érdeklődés az olyan termékkategóriák iránt, mint a játékok (12 százalék), vagy a szépségápolási cikkek  (tíz százalék). A válaszadók 54 százaléka egyáltalán nem tartja kockázatosnak a külföldi webáruházakban történő vásárlást, húsz százalék számára pedig – mindaddig, amíg megbízhatónak találják –  teljesen közömbös az eladó fél tartózkodási helye.

Amennyiben jól ismert „globális” áruházról van szó, a vásárlók 11 százaléka szerint a külföldi lokáció sem állhat a vásárlás útjába. Az ingyenes szállítás – amit a válaszadók 86 százaléka fontos tényezőnek talált – tovább növelheti a vásárlási kedvet. A külföldi online vásárlási esélyeit ezen kívül növelhetik a kuponok, a promóciók, a kedvezmények (41 százalék), vagy a választható nyelv opció az áruház weboldalán (49 százalék) — derül ki egy friss kutatásból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Keresik a próbafülke fantomját

csü aug 25 , 2016
ShareTweetPinShareEgy eleddig ismeretlen tolvaj egy kőbányai bevásárlóközpont üzletéből lopta el a sértett ottfelejtett mobiltelefonját. Az ismeretlen 2016. július 14-én 19 óra 20 perc és 19 óra 45 perc között bement a Budapest X., Örs vezér téri bevásárlóközpont egyik üzletének próbafülkéjébe, és a sértett által előzőekben otthagyott mobiltelefont ellopta, majd távozott […]
tolvaj

És még ez is...