Nem csak háborúznak az oroszok

1

LevTolsztojTöbb mint 700 ember fogja felolvasni a Google+-on és a YouTube közösségi videómegosztón Lev Tolsztoj híres regényét, az Anna Kareninát október elején. A “Karenina. Az élő kiadvány” elnevezésű akció az orosz íróklasszikus Jasznaja Poljanában lévő egykori birtokán berendezett múzeum és a Google oroszországi leányvállalatának közös akciója. A védnökséget Fjokla Tolsztaja, az író ükunokája vállalta.

A felolvasómaratonon az vehet részt, aki regisztrálja magát. A szervezők a jelentkezők között választják ki azt a több mint 700 embert, aki mintegy 30 óra alatt felolvassa a tragikus hősnőről szóló regényt. A válogató szeptember 10. és 12. között lesz. Egy-egy felolvasó 30-60 másodperces részletet választhat a regényből. A résztvevők között máris több híres orosz van, például Georgij Grecsko űrhajós és számos neves színész, rendező, sportoló, blogger.

One thought on “Nem csak háborúznak az oroszok

  1. Obama, akinek eggyel több béke Nobel díja van, mint ahány napot hivatali ideje óta az USA hadereje leplezetlen háborúzással töltött, talán jobban tenné, ha 30 óráig ezt a felolvasást hallgatná. Ahová uszítói beteszik lábukat, elhitetik a sorsukba már beletörődött Annákkal, hogy ők Vronszkij, de mint mindig a felheccelt tömeget cserbenhagyják, csak a pusztulás marad utánuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Keresik a kollégium fantomját

szo aug 30 , 2014
Lopás miatt nyomoz a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. május 7-én bement a hódmezővásárhelyi mezőgazdasági kar kollégiumának több szobájába, ahonnan laptopokat, fényképezőgépet, valamint készpénzt tulajdonított el. A bűncselekménnyel összefüggésben keresi a rendőrség a képen “látható” tolvajt.

Friss, ropogós