Nem csak az első tízezer láthatja a Magenta 1 koncertet

Telt ház lesz a Magyar Telekom zártkörű koncertjein, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép.

A február 12-i exkluzív eseményekre, amelyet Budapesten, a Papp László Sportarénában rendeznek meg, azok kaphattak belépőt, akik 2017. június 30-ig már legalább egy éve Magenta 1-ügyfelek, és akik részvételi szándékukat időben jelezték a Telekomtól számukra megküldött elektronikus üzenetben (eDM és sms) megadott módon és regisztrációs felületen. A koncertekre kizárólag az első tízezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kapott egyedi, páros koncert jegyet. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadta el a vállalat.

Az este nyolckor kezdődő második koncertet élőben streameli a Telekom saját erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán. Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az arénába. A Magyar Telekom 4G hálózata segítségével hidat szeretne képezni a zenerajongó ügyfelei és a Magenta 1 koncert között: ezért a vállalat ügyfeleinek a forgalmazott gigabájtok miatt nem kell aggódniuk, mert a koncert megtekintése a Magyar Telekom ügyfeleknek nem csökkenti a belföldi mobilinternet adatforgalmi keretüket. A Telekom célja, hogy elérhetővé tegye minél több ügyfele számára a koncert élményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Agaoua a Viber élén

sze febr 8 , 2017
Djamel Agaouát nevezték ki a Viber vezérigazgatójának. Február elejétől Djamel Agaoua irányítja a Vibert. A francia szakember több éves, Szilícium-völgyben szerzett tapasztalattal rendelkezik, korábban a sikeres globális mobil-reklámtechnológiai vállalat, a MobPartner vezérigazgatója volt, amelyet 2015-ben vásárolt fel a Cheetah Mobile. A szakember ezt követően a MobPartner vezérigazgatójaként, illetve a Cheetah […]