Nehogy má’ a kávéfőzéshez is okostelefon kelljen! Pedig de

1


A Nespresso bemutatta első, okostelefonnal vezérelhető kávégépét, a Prodigio-t. Az új készülék több, mint egy hagyományos kávégép, hiszen tulajdonosa mobileszközzel is irányíthatja, sőt a gép arra is figyelmezteti őt, ha kezd kifogyni kávékészlete (Elképzelni is borzalom, mi lenne ha kifogyna. A -szerk- megj.), vagy ha itt az ideje a vízkőmentesítésnek, illetve ha megtelik a használtkapszula-tartó.

A Bluetooth Smart technológia segítségével a Nespresso Prodigio folyamatos összeköttetésben áll a Nespresso mobilalkalmazásával. Az alkalmazás segítségével a Prodigio használói könnyedén lefőzhetik bármely kávéőrleményt – méghozzá úgy, hogy mindeközben kényelmesen üldögélnek a hokedlin.

Az intelligens kávégép szolgáltatásai
Kapszulakészlet-követés
Kapszularendelés
Időzített kávéfőzés
Automatikus kikapcsolás
Vízkőmentesítési értesítés
Értesítés megtelt kapszulatartó esetén
Értesítés üres víztartály esetén
Karbantartási értesítések

Ja, és még kávét is főz…

One thought on “Nehogy má’ a kávéfőzéshez is okostelefon kelljen! Pedig de

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A sorrend: Philips, Samsung, LG, Huawei, Siemens

pén márc 11 , 2016
A Huawei Technologies 2015-ben 1 953 szabadalmi kérelmet nyújtott be összesen az Európai Szabadalmi Hivatalhoz (EPO), így ezzel a negyedik helyen áll a szabadalmat bejelentő vállalatok európai listáján – tette közzé legújabb jelentésében az EPO. A listán a digitális kommunikáció kategóriában 2015. immár a második év, hogy a Huawei áll az […]

Friss, ropogós