Ajjaj: hétvégén nem támaszkodhatunk a Magyar Telekom ügyfélszolgálatára

A Magyar Telekom ügyfélszolgálatainak rendszerfejlesztése miatt február 16-án pénteken este tíztől várhatóan február 19-én hétfő éjfélig nem lesz elérhető a mobilszolgáltató telefonos és online önkiszolgáló felülete, továbbá a Magyar Telekom mobilalkalmazás sem, illetve az üzletekben is csak korlátozottan tudják kiszolgálni az ügyfeleket – közölte a társaság. A tájékoztatás szerint a fejlesztés miatt február 16-án 0 órától négy napon át korlátlan belföldi adatot ad a Magyar Telekom havidíjas lakossági és üzleti mobilinternet előfizetőinek. A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan rendelkezésére áll az ügyfeleknek, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagjukban foglalt adatmennyiséget.

Közölték, hogy átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására; szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre – kivéve a letiltást, ami elérhető lesz. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy zavartalanul működnek majd bizonyos ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások. A számla befizetése pedig banki átutalással vagy csekkbefizetéssel a postákon lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tiltólistára tették Navalnij weboldalát egy újabb tényfeltáró videó miatt

sze febr 14 , 2018
Tiltólistára tette Alekszej Navalnij weboldalát az orosz tömegkommunikációs és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) a hétvégén, miután az ellenzéki politikus egy újabb tényfeltáró videót közölt, amelyben azt állította, hogy Oleg Gyeripaszka milliárdos 2016 augusztusában egy sikamlós norvégiai jachtos horgászással vesztegette meg Szergej Prihogyko miniszterelnök-helyettest. A Roszkomnadzor szombaton vette fel a lajstromba a […]

Friss, ropogós