Négyforintos percdíj a Telenorosoknak

telenor-simKét új díjcsomagot vezetett be a Telenor. A távközlési társaság EU Roaming tarifa azoknak kedvez, akik egy évben többször is külföldre látogatnak, de csak akkor szeretnének a roaming szolgáltatásért fizetni, amikor valóban ki tudják használni azt, még akkor is, ha egy „alap” előfizetésük van. Az EU Roaming Plus tarifa azoknak lehet jó választás, akik rendszeresen utaznak külföldre, hosszabb időt töltenek ott és aktívan szeretnének kapcsolatot tartani az otthoniakkal vagy az Európai Unióban élő barátokkal, kollégákkal. Ők a nagyon kedvező, akár negyforintos percdíjért is telefonálhatnak. A két új szolgáltatás kiegészíthető extra havi adatjegyekkel, hogy az élmények megosztása még teljesebb legyen.

Az EU Roaming és EU Roaming Plus bármely MyTariff vagy MyBusiness előfizetéses csomaghoz megrendelhető kiegészítő szolgáltatásként. A Telenornál nem csak a korlátlan tarifák privilégiuma a kedvező árú roamingszolgáltatás, mivel a legalacsonyabb havidíjú tarifa mellé is elérhető, így valamennyi sokat utazó ügyfelének kedvez a társaság. Az új kiegészítő EU Roaming szolgáltatást igény szerint bármikor meg lehet rendelni és le lehet mondani – ezt az előfizetők legegyszerűbben a MyTelenor alkalmazásban tehetik meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A G Data az európai adatokat védi

pén febr 19 , 2016
A Microsoft felhőszolgáltatásában elérhetővé vált a G Data vírusvédelmi szoftvere. Az amerikai vállalat ezzel olyan biztonsági megoldást kínál, amely megfelel a legszigorúbb európai adatvédelmi szabályoknak. A G Data a német TeleTrust Szövetség „IT Security Made In Germany” kezdeményezésének egyik alapító tagja, ezért támogatja azokat az informatikai megoldásokat, amelyek esetében a felhasználók […]
felhő

És még ez is...