Negyedével nőtt a LogMeIn árbevétele tavaly

Az amerikai LogMeIn Inc. 2016-ban 336,1 millió dollár árbevételt ért el, 24 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, 2017-re pedig tíz százalékos árbevétel-növekedést vár — közölte a távelérési,- felügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó vállalat.

A tájékoztatás szerint a nettó jövedelem (nyereség) 2,6 millió dollár lett 2016-ban, az egy évvel korábbi 14,6 millió dollár után. A LogMeIn tőkemegtérülési tervet is jóváhagyott: a cég három év alatt legfeljebb 700 millió dollárt tervez visszajuttatni a részvényeseknek részvény-visszavásárlási programok és osztalékok formájában. A terv részeként a társaság részvényenként és negyedévente 0,25 dolláros készpénzosztalék kifizetését kezdeményezi, az első ilyen kifizetésre május 26-án kerül sor – írták. A LogMeIn-nek mintegy 52,6 millió részvénye van forgalomban. A cég részvényeit a New York-i Nasdaq értéktőzsdén jegyzik, árfolyamuk a szerdai záráskor 6,76 százalékot emelkedve, 97,95 dolláron állt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lassult a viselhető számítástechnikai eszközök értékesítésének növekedése tavaly

szo márc 4 , 2017
ShareTweetPinShareAz elmúlt év végére lassult a viselhető mobil számítástechnikai eszközök értékesítésének növekedése a világpiacon. Az International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat napokban közzétett kimutatása szerint tavaly a negyedik negyedévben 33,9 millió viselhető számítástechnikai eszközt értékesítettek a világpiacon, 16,9 százalékkal többet, mint az előző évben, tavaly az egész […]
okosóra

És még ez is...