Négy perc örömért másfél év vasban

1

bilincsA Budapesti IV-XV. Kerületi Ügyészség a tegnapi napon bíróság elé állította azt az 51 éves férfit, aki 2016. július 13-án hajnali egy óra körül Újpesten, az István úton kifosztott egy, a 12-14-es villamos megállójában alvó férfit. A gyanúsított az alvó férfitól a mobiltelefonját vette el, cselekményét azonban a térfigyelő kamerák rögzítették. A férfit a rendőrök négy percen belül elfogták, őrizetbe vették, a férfi nadrágzsebéből pedig az eltulajdonított telefon előkerült, így a sértett kára megtérült. Másnap kifosztás bűntettének vádjával bíróság elé állított többszörös és különös visszaeső férfit a bíróság egy év hat hónap végrehajtandó börtönre, és három év közügyek gyakorlásától eltiltás mellékbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosításért, a gyanúsított és védője enyhítésért fellebbezett.

One thought on “Négy perc örömért másfél év vasban

  1. ha visszaeső, vonatkozik rá a harmadik csapás. Mivel Egyiptomban már elérték a tíz csapást, mnimum a tizenegyedik jött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még egy egyszerű antennánál is számít, hogy mennyire intelligens

hét júl 18 , 2016
A 802.11ac technológia vezeték nélküli csatornák közötti interferenciáit vizsgálta meg a Bresciai Egyetem szakértő kutatócsoportja. A kutatók négy hálózati márka, az Aruba, a Cisco, a Ruckus, és a ZyXEL okos antennával felszerelt és okos antennával nem rendelkező AP eszközeit vizsgálta. A közös csatorna interferencia a gyorsan fejlődő 802.11ac technológia egyik […]
wifi