NAV: karbantartás miatt leáll a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu

Karbantartás miatt szerda este tíz órától csütörtök hajnali két óráig nem lesz elérhető a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu – olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján.

A NAV tájékoztatása szerint a karbantartás alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások sem lesznek elérhetőek. Hozzátették, hogy az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerben (ekáer) elsődleges hozzáféréssel regisztrált felhasználók nem tudnak majd bejelentéseket tenni. A NAV azt javasolta, hogy az üzletmenet folytonossága – szükség esetén – úgy biztosítható, ha az érintettek másodlagos felhasználók létrehozásáról gondoskodnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint megbírságolták a Magyar Telekomot

sze márc 1 , 2017
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jogsértőnek ítélte a Magyar Telekom Nyrt. összehasonlító reklámjait, ezért 35 millió forintos bírságot szabott ki a vállalatra – közölte a hivatal. A GVH tájékoztatása szerint A Magyar Telekom 4G mobilinternetet választják a legtöbben. Bízd rá magad! szlogenű kampányban a társaság nem tárgyilagosan hasonlította össze a saját […]