NAV: bő 150 milliós kárt okozott a „szoftverárus”

autó szervíz laptopIllegális szoftvereket tartalmazó számítógépeket és hamis autódiagnosztikai eszközöket foglaltak le Fejér megyében.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesület munkatársait korábbi autószervizek ellenőrzései vezették a Fejér megyei „szoftverárusig”, akinek lakásán több mint 150 hamis autódiagnosztikai eszközt és számos illegális szoftvert találtak – írták. A közlemény szerint a férfi a szoftverek jogosulatlan használatával és a hamis eszközökkel hozzávetőlegesen több mint 150 millió forint kárt okozott a jogtulajdonosnak. A pénzügyőrök iparjogvédelmi jogok megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tíz évig nem lesz olyan fényes a Mars, mint decemberben

sze nov 30 , 2022
Az elkövetkezendő tíz év legfényesebb és legnagyobb Marsa lesz látható egész decemberben az égbolton. A vörös bolygó december 1-jén ér földközelbe, majd december 8-án kerül szembenállásba a Nappal az égbolton. Szabad szemmel nézve csak a Jupiter látszik majd nála fényesebbnek. Mivel az égitest a Nappal való szembenállása környékén kerül földközelségbe, ilyenkor […]
Mars

És még ez is...