Nagyon tudományos a Symantec új védelme

virusA Symantec megoldásai új megközelítéssel védik a fejlett fenyegetések ellen a felhasználók eszközeit, A Symantec a komplex biztonsági fenyegetések elleni védekezést a különféle megoldásainak összehangolásával biztosítja.

Ezt a megközelítést két új szolgáltatás, a Symantec Managed Security Services – Advanced Threat Protection (MSS-ATP) és a Symantec Advanced Threat Protection Solution (ATP) támogatja, amelyek egy sor biztonsági technika segítségével képesek megelőzni a támadásokat.

„A hálózatvédelem önmagában nem oldja meg a problémát. Ellenfeleink a hálózati átjáróktól kezdve a végpontokig az összes ponton támadnak” – mondta Brian Dye, a Symantec Information Security alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lehet, hogy mégsem halott a vírusírtás

hét máj 12 , 2014
A vírusirtás halott – jelentette ki Brian Dye, a Symantec információbiztonsági alelnöke a The Wall Street Journalnak adott interjújában. Valójában azonban az antivírus-megoldásoknak már 15 éve halottnak kellene lenniük. Legalábbis Alan Solomon, az egyik úttörő vírusirtó cég megalapítója már ekkor ugyanezt a kijelentést tette. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb […]

És még ez is...