Nagyon sok zene vehető meg a Spotify-on

zenexJó hír a Spotify zenei streaming szolgáltatás használóinak, hogy az utóbbi fél évben 20-ról több, mint 30 millióra bővült az elérhető zeneszámok mennyisége. A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével a zeneszeretők számok millióit érhetik el, csupán internetkapcsolatra, regisztrációra és az alkalmazás letöltésére van szükségük hozzá. A Spotify népszerűségét jelzi, hogy világszerte már több, mint 50 millió aktív felhasználója van, összesen 58 országból. A szolgáltatás magyarországi indulása óta a hazai felhasználók száma is folyamatosan nő.

Az ingyenes szolgáltatás mellett már a prémium verzió is hozzáférhető a magyar zenerajongók számára: ez év júniusa óta elérhető a Telekom Music díjcsomagjaiban, sőt, a meglévő díjcsomag mellé is választható opcióként azok számára, akiknek fontos, hogy reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezhessék kedvenc zenéiket, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is — áll a Magyar Telekom közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Veszélyes a főnök? Itt a megoldás III.

szo jan 3 , 2015
Egy nemrégiben készült felmérés szerint a cégek it-biztonsági szakemberei a kibertámadásoknál is nagyobb veszélynek tartják a rosszindulatú belső személyek, munkatársak vagy alvállalkozók tevékenységét. A védekezésben a téma egyik hazai szakértője, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet néhány tanáccsal segíti az arra rászorulókat. 3. Korlátozzuk, ki mit ér el! A kiemelt […]