Nagyon nagy a Huawei Ascend Mate7

Huawei-Ascend-Mate7A Huawei bemutatta a prémiumkategóriás hathüvelykes, ujjlenyomat olvasó technológiával felszerelt Huawei Ascend Mate7-et. Az Ascend Mate7 piacra dobása a Huawei válasza azokra a vásárlói trendekre, miszerint a nagy képernyős okostelefonokat kezdték el leginkább keresni a felhasználók. Az Ascend Mate7 nyolcmagos, intelligens Huawei Kirin 925 processzorral rendelkezik, amely négy nagy A15 1,8 GHz és négy kicsi A7 1,3 GHz-es chipsetből áll. Ezek különböző konfigurációkban aktiválódnak, attól függően, hogy az adott applikációnak vagy funkciónak mekkora teljesítményre van szüksége, így az Ascend Mate7 okosabban gazdálkodhat az energiával. Az Ascend Mate7 akár az akku teljesítményének 50 százalékát is megtakaríthatja azzal, hogy a standard, a felhasználók által általában 80 százalékban használt alkalmazások futtatásakor automatikusan átvált a kisebb A7 magok használatára, és beindítja a nagyobb A15 magokat az olyan nagy teljesítményt követelő programoknál, mint a játékok. A processzor emellett automatikusan aktiválja a további magokat, ha azt észleli, hogy további teljesítményre van szüksége.

Az Ascend Mate7 egyetlen érintéssel működő ujjlenyomat-felismerő funkciójával véget vet a jelszóbeírás fáradalmainak. A készülék lehetővé teszi felhasználói számára, hogy gyorsabban feloldják a telefonjukat, mint azok a készülékek, amelyek a lassabb képernyő-végigsimításos opciót alkalmazzák. A 9,16×9,16 mm-es, a készülék hátoldalán található ujjlenyomat olvasó akár öt különböző ujjlenyomatot is tud tárolni. „Normál” és „Vendég” módban is működik, aminek segítségével a felhasználó váltani tud a különböző módok között a telefon védelmének fokozására, a privát mappák, alkalmazások és fizetési információk biztonságának megőrzésére. Az ujjlenyomat olvasó pontosságának növelésére magasabb, 508PPI arányt alkalmaz, így még nedves ujjal vagy enyhébb esőben sincs szükség a „swipe-olás” ismétlésére a telefon feloldásához. Az ARM Trustzone technológia az ujjlenyomat titkosított adatait a chipsetben is tárolja, hogy nagyobb védelmet biztosítson a SecureOS által, és megakadályozza a hozzáférést a kívülállók számára.

A telefon két verzióban is kapható lesz: a standard 2GB RAM-mal és 16GBROM-mal felszerelt Mate7 ajánlott fogyasztói ára 499 euró, a másik, prémium verzióé (3GB RAM és 32GBROM) pedig 599 euró. Az Ascend Mate7 várhatóan 2014 novemberétől lesz elérhető Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szingapúr - Magyarország: folytatódik a szabadalmi együttműködés

ked szept 9 , 2014
A szingapúri és a magyar szellemitulajdon-védelmi hivatal vezetői újabb öt évre szóló együttműködési megállapodást írtak alá Szingapúrban, a szabadalomengedélyezési eljárásokban végzett sikeres együttműködésük folytatásáról. A közlemény emlékeztet: a magyar hivatal nemzetközi együttműködés keretében 2006 óta vehet részt a Szingapúrban benyújtott szabadalmi bejelentések érdemi vizsgálatában, ami nagy elismerése a hazai szakemberek […]

És még ez is...