Nagyon gyors adatpter a ZyXEL-től

ZyXEL-routerÚj, 1200 Mbps adatsebességre képes Powerline Gigabit Ethernet Adaptert dobott piacra a tajvani ZyXEL. Az eszköz a legújabb HomePlug Av2 standardra épül, telepítése rendkívül gyors, és olyan nagyfelbontású tartalmak közvetítésére is alkalmas, mint például a HD filmek, az online játékok vagy egyes applikációk. A PLA5405 modell egyszerre több vezetéket is képes csatlakoztatni az otthonokban és kétszer gyorsabb sebességgel működik, mint más, 600 Mbps powerline termékek. Az eszköz az IEEE 1901 alapú termékekkel is kompatibilis. Az adatátvitelt a 128-bit Advanced Encryption Security (AES) védi, ezzel biztosítva a biztonságos kapcsolódást a világhálóra.

A titkosítási mechanizmus egy egyszerű gombnyomással konfigurálható, nincs szükség bonyolult telepítési munkára vagy további szoftver bevonására. A Quality of Service (QoS) funkció biztosítja az alkalmazások magas minőségű multimédia streaming-jét -például a triple-play szolgáltatások esetében -, továbbá priorizálja a HD videó közvetítést, a magas-sebességű internet hozzáférést valamint a VoIP feladatokat. A TR-069 standard rendszeren keresztül a ZyXEL PLA5405 a szolgáltatók számára elérhetővé teszi a távoli menedzsmentet, amellyel konfigurálhatóvá válnak az eszközök, manuális felhasználói beavatkozás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hasít a 4G

csü jan 29 , 2015
Továbbra is dinamikusan emelkedik a Magyar Telekomnál a 4G előfizetők száma: az októberben regisztrált 320 ezres ügyfélszám 2014 végén meghaladta a 450 ezret. Ez a 2013. év végi adathoz viszonyítva több mint 70 százalékos emelkedést jelent. Az adatforgalmat vizsgálva még nagyobb, szinte robbanásszerű emelkedés látszik: a 2013 és 2014 utolsó […]
4G - 3G