Nagykereskedelemmel erősít az Invitel

1

Kapitany-Beatrix-InvitelAz Invitel Zrt. az aktívabb külpiaci szerepvállalás érdekében nemzetközi nagykereskedelmi igazgatóságot alakít ki. Az új szervezeti egység elsődleges feladata, hogy építve az Invitel gerinchálózatára és országos lefedettségű helyi hálózatára, erősítse a társaság jelenlétét a nemzetközi távközlési piacon. Az új terület vezetésére Kapitány Beatrix kapott megbízást. A szakember az elmúlt években a British Telecomnál, a GTS-nél és a Deutsche/Magyar Telekomnál töltött be nagykereskedelmi értékesítési igazgatói és stratégiai vezetői pozíciókat. Kapitány nagy nemzetközi vezetői tapasztalatokkal rendelkezik az üzleti ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, és a regionális piaci átalakítások menedzselésének területén.

Ezzel egyidejűleg létrejön a belföldi nagykereskedelmi igazgatóság, amelynek vezetője Barta Attila, a nagykereskedelmi területet korábban is irányító szakember. A szakterület működése is átalakul, és a legfontosabb ügyfélszegmensek (vezetékes és mobil távközlési társszolgáltatók, kábeltelevíziós társaságok) távközlési és it-igényeinek komplex kiszolgálását végző belső szervezet és működés valósul meg. A nagykereskedelmi partnerek egyedi igényeire szabott működést tovább erősíti, hogy a részükre nyújtott szolgáltatások műszaki támogatását a jövőben dedikált üzemeltetői szakembergárda fogja ellátni.

One thought on “Nagykereskedelemmel erősít az Invitel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új ügyvezető Ricoh Europe élén

sze ápr 27 , 2016
A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet. Calabuig több mint 23 éve dolgozik a Ricoh-nál, számos senior pozíciót betöltve a cégen belül, beleértve igazgatói és ügyvezető igazgatói beosztásokat is különböző helyszíneken. Calabuig az elmúlt négy év […]