Nagy vonzerő a kényelem és az olcsóság

karacsonyAz eMAG webáruház saját felhasználói körében 2014 novemberében végzett felmérése szerint az idei karácsonyi slágertermékek többek között a számítástechnikai eszközök, a ruházati termékek, valamint a könyvek lesznek. A webáruház a közel húszezer kitöltő válaszai alapján arra kereste a választ, hogy ebben az évben ki mit szeretne kapni, illetve venni karácsonyra, valamint mennyit költünk karácsonyi ajándékokra.

A felmérésében a válaszadók közel 34 százaléka jelölte meg a kényelmet, több mint 25 százalék pedig az árat, mint az online vásárlás legnagyobb előnyét. A nemek szerinti bontást figyelembe véve a férfiak jellemzően az árak miatt vásárolnak interneten keresztül (29,5 százalék), míg a nők számára a kényelem (37,9 százalék) és az idő (17,3 százalék) a legfontosabb. A harmadik leggyakoribb válasz a kínálat volt, mely a válaszadók több mint 16 százaléka szerint a webes vásárlás fő előnye.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bankkártyával erősít a Telenor

ked dec 16 , 2014
A Telenor Magyarország bejelentette, hogy ügyfelei december 16-tól olyan pénzügyi szolgáltatást tudnak igénybe venni, amely első lépése a banki szolgáltatások és a fizetés terén várható korszakváltásnak. Az új megoldással az ügyfelek rendkívül kedvező feltételek mellett, gyorsan és kényelmesen használhatnak majd pénzügyi szolgáltatásokat a Telenor MyCard márkás hitelkártya igénylésével, amihez a […]

Friss, ropogós