Nagy változások, még nagyobb kedvezmények az Extreme Digitalnál

Várkonyi Balázs eMAGA világ egyik legjelentősebb bútorkereskedelmi cége, a Steinhoff International Holdings vállalatcsoport részesedést vásárol, és tervei szerint tőkeemelést hajt végre az Extreme Digitalban. Az akvizíció végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatalnak is jóvá kell hagynia. A legnagyobb forgalmú magyar internetes kereskedést a jövőben is Várkonyi Balázs vezérigazgató és menedzsmentje fogja irányítani.

A tulajdonosváltásnak köszönhetően néhány napon belül jelentősen kibővül az Extreme Digital termékportfóliója is: a vásárlók az idén november 20-ára időzített Black Fridayen már bútorokat is rendelhetnek a www.edigital.hu-ról hatalmas kedvezménnyel. A vállalat piacelemzései szerint napjainkban a lakberendezési termékek internetes értékesítése épp robbanás előtt áll a magyar piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-nál

csü nov 12 , 2015
A Vodafone Magyarország készülék kínálatában már elérhető a legújabb HTC csúcsmodell, a HTC One A9, amely az első Marshmellow-s HTC okostelefon Magyarországon, azaz az első olyan telefon, amely a legújabb, 6.0-ás Android verzióra épül. A HTC One A9 LTE-képes, NFC-képes, rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, Quick Charge 3.0 támogatással. A telefon különböző szögekből nézve […]