Nagy sikerekre számíthat a Kaspersky új régiós vezetője

A Kaspersky Lab kitörő örömmel jelenti, hogy Zoran Puskovic csatlakozott a cég csapatához Kelet-Európa ügyvezető igazgatójaként április 1-től. Puskovic igazi reneszánsz ember: számos vezető pozíciót töltött már be az informatikai iparágban, a kelet-európai régió szakértőjének számít – a fogyasztói- és üzemeltetői piactól kezdve a mikro-, kis- és középvállalkozásokon keresztül egészen a nagyvállalatokig. Puskovic célja a Kaspersky Lab lakossági- és üzleti termékeinek, valamint a cég kibercsapda-hírszerző szolgáltatásainak vezető szerepének megerősítése.

Puskovic a ServiceNow CEE „Emerging Markets” részlegének vezetőjeként dolgozott, összesen több mint harmincéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a technológiai szektorban. A ServiceNow CEE előtt Puskovic számos nagyvállalatnál töltött be vezető pozíciót, többek között a Virtual Instruments, a VMware Global és a SAP Central Europe szervezeteknél, valamint olyan cégeknél, mint az IBM és a Hewlett-Packard.

A siker titka: jóban lenni a helyi politikusokkal
Puskovic a zoran.puskovic.com-on magáról azt írja, hogy az egyik legfontosabb erőssége az, hogy jó kapcsolatot alakított ki a cégvezetőkkel, a helyi politikusokkal, a döntéshozókkal, az emberekkel, akik az üzleti tevékenységet segítik Oroszországtól kezdve Közép-Kelet-Európban és a Közel-Keleten, egészen Dél-Afrikáig. Alkalmazkodom a helyi kultúrákhoz, a mentalitáshoz és az üzleti kultúrához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online kérdőívvel segíti a Vodafone a magyar kisvállalkozások digitális fejlődését

ked ápr 10 , 2018
A kis- és középvállalkozások számára a digitális átalakulás Európa-szerte nagy kihívást jelent, a hazai kis- és középvállalkozások hatvan százaléka egy weboldallal és néhány számítógéppel rendelkezik – derül ki az Európai Bizottság által készített European Digital Progress Report (EDPR) tavalyi adataiból. A legfrissebb EDPR kutatás szerint számítástechnikai ismerettel a vezetők 64 […]