Nagy reményeket fűz a Samsung a Knoxhoz

Samsung-KNOXKibővül a Samsung Knox, a dél-Koreai társaság biztonsági platformja: a gyártó mostantól olyan innovatív és intuitív üzleti céleszköz-készletet kínál, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy a segítségével a felhasználók a legkényelmesebben dolgozhassanak. Az új Samsung Knox kitör a mobilos keretek közül, így válik a Samsung összes vállalati megoldásának és szolgáltatásának az alapjává. A Samsung Knox bővítésének egyik fontos lépése, hogy a zászlóshajó és a középkategóriás eszközök biztonságára egyaránt kiterjed majd, beleértve egyes okostelefonokat és a táblagépeket is. Emellett a Samsung Knox elérhető a viselhető eszközökön, mint például a Samsung Gear S2-n. Ez egyben azt is jelenti, hogy sokkal több Samsung készüléktulajdonos használhatja majd a Samsung Knox védelmi szolgáltatásait.

A Samsung Knox több platformos átjárhatóságot tesz lehetővé a meglévő informatikai eszközök között, így az Android operációs rendszeren túl immár a Samsung Tizen operációs rendszerre is kiterjed. Emellett a Samsung Knox a nyílt API-k és SDK-k révén zökkenőmentesen működik együtt az IoT megoldásokkal is. A jelenlegi fejlesztéseknek köszönhetően pedig a Samsung összes vállalati megoldása és szolgáltatása is a Samsung Knox platformra épül, beleértve az egészségügyi, autóipari, pénzügyi és egyéb szegmenseket is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az Oracle megoldása a menekültügyi eljárásra

pén máj 6 , 2016
Az Oracle és a német Szövetségi Bevándorlási és Menekültügyi Hatóság (BAMF) közösen dolgozott ki egy digitális rendszert annak érdekében, hogy hatékonyan nyomon követhessék az országba belépők adatait valamint gyorsan és hatékonyan fel tudják dolgozni a szíriai menekültválság miatt jelentősen megnövekedett számú menedékjogi kérelmet. Az ASYL Online nevű rendszer összekapcsolja több hatósági rendszereit is, […]

Friss, ropogós