Nagy értékű állami keretmegállapodást nyert a Delta

Vidra László, DeltaJelentős értékű állami keretmegállapodást nyert a Delta Systems Kft. a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. kiírásán – közölte a társaság anyavállalata, a Delta Technologies Nyrt.

Az 5,5 milliárd forintos keretösszeget is meghaladó megállapodás a hatályba lépéstől számítva 24 hónapra jön létre. A keretmegállapodás nem kínál automatikusan megrendeléseket, az érintett intézmények a felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban részes konzorciumok között. A keretmegállapodás lehetőget nyújt az érintett állami szervezeteknél meglévő VMware szoftverlicencek megújítására, bővítésére, kiegészítésére, valamint kapcsolódó támogatási szolgáltatások teljesítésére. A VMware szoftver intézményi környezetben támogatja a virtualizációt, segítségével az operációs rendszerek és a segédprogramok gördülékenyebben működtethetők. Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy kiemelt fontossággal bír számukra a közbeszerzés elnyerése, Magyarország egyik vezető rendszerintegrátoraként készen állnak a projektek megvalósítására. Vállalatuk jelentős tapasztalattal rendelkezik a VMware szoftverlicencek kezelésében, ami hatékonyan hozzájárul az együttműködés sikerességéhez.

A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat, 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. rendszerintegrátor cég.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Titkok a nyerő önéletrajzhoz it-szakembereknek

pén ápr 2 , 2021
Egy senior it-recruiter 4-10 másodperc alatt el tudja dönteni, hogy érdemes-e részletesen elolvasni egy önéletrajzot. Jó tudni, hogy mire érdemes figyelni, hogy a CV-d elnyerje a recruiterek figyelmét! Az alábbi rövid összefoglalóban olyan szakértők véleményét, és észrevételeit összegezzük, akik nap mint nap informatikusok kiválasztásával foglalkoznak. Az első és legfontosabb, hogy […]
önéletrajz, cv, resume

Friss, ropogós