Tömegek az Abesse K2 Akadémián

 

Több, mint kétszeres túljelentkezéssel, nagy érdeklődés mellett zajlott le szeptember 24-én az első Abesse K2 Akadémia. A rendezvény egyik csúcspontja az a kerekasztal beszélgetés volt, ahol néhány meghívott ügyfelünk (T-Systems, Aegon, Magyar Nemzeti Bank, Magyar Posta) mesélte el saját tapasztalatait, és válaszoltak a résztvevők és egymás kérdéseire — olvasható a társaság honlapján. A rendezvény olyan kérdéseket jártak körbe, mint:

  • Hogy lehetséges akár 4-8-szor gyorsabban elkészíteni azoknak az alkalmazásoknak a 80 százalékát, amelyek a hr, marketing, értékesítés, jogi és egyéb területek napi ügyeinek elintézését támogatják.
  • Hogy lehet az egyszerűbb, vagy ideiglenes támogató alkalmazások elkészítését akár a végfelhasználókra is ráhagyni úgy azok mégis a vállalat meglévő rendszereivel integráltan (azokból olvasva és azokba írva) működjenek?
  • Hogyan lehet jelentős licence megtakarítások mellett az olyan vállalatirányítási rendszerek, mint az SAP használatát felhasználóbarátabbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni annak belső logikája megtartása mellett jóváhagyások és bizonyos adatbevitelek esetén?
  • Hogy lehet az olyan nagyvállalati platform elemek, mint a SharePoint valóban folyamatok támogatására használni?
  • Hogy valósították meg más hazai (és külföldi) nagyvállalatok a fenti célokat a K2 termékeivel?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Okostelefonnal újítja kommunikációját a XII. kerület

csü szept 27 , 2012
  Elindult a hegyvidéki önkormányzat ingyenes okostelefonos alkalmazása, amely egy online útikönyv és egy naprakész információs adatbázis egysége. Az alkalmazás szerdai bemutatóján Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere úgy vélte: az utcai vitrinek a „lakossági tájékoztatás archaikus formái”, így folyamatosan törekszenek a kommunikáció megújítására. Szavai szerint egyre értékesebb az idő, […]
ZX-81

És még ez is...