Na végre! Megkezdte működését a SEP2

Black-Cell-eredmenyekMinden vállalat átfogó kibervédelemmel fegyverezheti fel magát a hangzatos elnevezésű Menedzselt Kiberbiztonsági Műveleti Központ (SEP2) segítségével. A valós idejű incidenskezelést felkészült it-biztonsági szakértők látják el a nap huszonnégy órájában, a legfejlettebb kibervédelmi szoftverekkel. Mindezt egyetlen it-munkatárs bérköltségének feléért. A Black Cell Szolgáltató Kft. által kifejlesztett SEP2 Magyarországon egyedülálló módon menedzseli akár a legnagyobb vállalat teljes it-hálózatát is. A saját fejlesztésű és teljes mértékben személyre, azaz hálózatra szabható következő generációs SIEM (Security Information and Event Management System) rendszer telepítése folyamán úgynevezett sentinel unitok kerülnek elhelyezésre az ügyféloldalon. Ezek az egységek elvégzik az adatok begyűjtését és rendszerezését az antivírus szoftverek, tűzfalak és egyéb informatikai eszközök naplóiból, továbbá végrehajták a sérülékenységi vizsgálatokat is.

A SEO2 üzemeltetői a közleményük szerint különös figyelmet fordítanak saját rendszerük folyamatos felülvizsgálatára is, ezért harmadik fél által végeztet ütemezett sérülékenységi elemzésekkel elemzik a rendszerük biztonságát. Az öntesztelései így függetlenek maradnak a belső kibervédelmi folyamatoktól, ezért az esetleges behatolási pontokat jóval azelőtt sikerül felfedezni saját hálózatán belül, mielőtt azok a gyakorlatban is kihasználhatóvá válnának. Emellett a csúcsvállalatokra specializált, profi hekkerek támadásait a legfejlettebb nyomelemzéssel és incidenskezeléssel van lehetőség megelőzni az Ukatemi Technologies LLC.-vel kötött stratégiai megállapodás segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az iPhone-ok megbízhatóbbak, mint az Androidos telefonok

csü máj 19 , 2016
A Blancco Technology Group diagnosztikai szoftverének segítségével az operátorok évente több millió telefont vizsgálnak át, az összegyűlt adatok szerint az androidos telefonok minősége nem tud lépést tartani az Apple termékeivel. Mialatt az iPhone-ok 25 százaléka hibásodik meg, az androidos készülékek 44 százalékánál jön elő valamilyen technikai probléma. Ezen belül a […]