Na végre! Digitális marketing céget vesz a Telenor csoport

telenor-bannerA Telenor csoport 360 millió dollárért mintegy 95 százalékos részesedést szerez a Tapad Inc. digitális marketing cégben – közölte a távközlési szolgáltató.

myporno-bannerA tájékoztatás szerint a New York-i székhelyű Tapad által fejlesztett technológia lehetővé teszi, hogy a hirdetők képesek legyenek beazonosítani az internetezőket akkor is, ha különböző eszközökön – például okostelefonon, laptopon, táblagépen – keresztül böngésznek, így felhasználási szokásaik hatékonyan mérhetők.

zero-marketing-banner Ennek tudatában pedig célzott hirdetésekkel lehet elérni az ügyfeleket. (Pont erre vágynak a népek, minél több célzott hirdetésre az arcukba… A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csak névleges költsége lehet a vitarendezésnek

sze febr 10 , 2016
Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, ahová a fogyasztók regisztrálhatnak, és lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék, elkerülve a bírósági eljárást. A Magyarországon kizárólagos illetékességű Budapesti Békéltető Testület eljárása ingyenes. Amennyiben fontolóra veszi, hogy más tagállam alternatív vitarendezési fórumában állapodik meg a kereskedővel, mindenképpen kérjen […]

Friss, ropogós