Na végre: a Magyar Telekom kezdi ledolgozni az “adósságát”

telefon-kabelA Magyar Telekom országos vezetékes hálózatkorszerűsítési programja keretében Budapest több kerületében is jelentős fejlesztéseket hajt végre. Az elmúlt év során indult fejlesztéseknek köszönhetően  Angyalföldön (XIII. kerület) 68 ezer, Csepelen (XXI. kerület) 8700 háztartásban vált, illetve válik elérhetővé a társaság nagy sebességű, széles sávú internetszolgáltatása. 2016 első félévében Kőbányán (X. kerület) 1400 háztartást érintett a fejlesztés. Idén júniusban megkezdődött Budapest XII. kerületében is a hálózat korszerűsítése. A munkálatok több szakaszban indulnak a kerületben, az első néhány száz háztartásban már 2016 szeptemberétől élvezhetik a társaság ügyfelei a gyors internet biztosította szolgáltatásokat, majd fokozatosan egyre nagyobb területeken válik elérhetővé az új hálózat.

A cég tervei szerint 2016. év végéig több mint tízezer, 2017 nyaráig pedig összesen közel 17 ezer hegyvidéki otthonba jut el a Magyar Telekom széles sávú hálózata. Folytatódnak a tavaly elkezdett fejlesztések Zuglóban (XIV. kerület) és Újbudán (XI. kerület) is, nyár végére előbbiben több mint 22 ezer, utóbbiban összesen több mint tízezer háztartásban élvezhetik majd a társaság ügyfelei az új szolgáltatásminőséget, de jelentős hálózati képesség javulás várható 2016 második felében Óbuda (III. kerület) és Józsefváros (VIII. kerület) egyes részein is. A nyár folyamán befejeződnek a fejlesztések Pilisborosjenő, Biatorbágy, Törökbálint településeken az agglomerációban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lesz itt digitális jólét: az Ubernek annyi Magyarországon

sze júl 13 , 2016
Felfüggeszti a szolgáltatást az Uber Budapesten július 24-én 12 órától, amikor életbe lép a működését ellehetetlenítő jogszabály — jelentette be Fekete Zoltán, az Uber magyarországi operatív igazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten. Hozzátette: a jogszabály nyomán bevonhatják az autósok jogosítványát, elvehetik rendszámukat annak ellenére, hogy minden engedéllyel rendelkeznek. Mint mondta, nem szeretnék […]