Na ugye! A foci még az online tévézést is fellendíti

magyar-telekom-tv-goA Magyar Telekom adatai szerint a foci Eb, és a magyar labdarúgó válogatott sikeres szereplése a mobilos tartalomfogyasztásban, így a Magyar Telekom TV GO használatában is felfutást hozott. Hagyományos TV képernyőn több millióan követték élőben a meccseket, aki viszont nem ért időben televízió elé, annak lehetősége volt az online tévézést választania. A Magyar Telekom TV GO szolgáltatásra regisztrálók száma egy hónap alatt az átlagos 3,5-szeresével nőtt. A meccseket online nézők száma is megháromszorozódott, a nyolcaddöntőig minden magyar érdekeltségű meccs TV GO nézettségi rekordot döntött, a legtöbben – 15 ezren – a magyar-portugál meccset követték TV GO-n, de az Európa-bajnokság döntője is kiemelkedő nézettséget hozott.

A TV GO alkalmazás népszerűsége is növekedett az Eb idején, volt, hogy a Google Play áruházban az 5., az AppStore-ban a 16. helyet foglalta el a népszerűségi listán. A Telekom az Eb előtt kapacitásbővítést hajtott végre annak érdekében, hogy az ügyfelek kiváló minőségben élvezhessék a közvetítéseket. Emellett további tartalmi újításokat vezetett be: a közszolgálati csatornák már HD minőségben érhetők el, az M4 és a Duna TV csatornák bárki számára elérhetők voltak egy regisztrációt követően (előfizetéstől függetlenül), továbbá a meccsek három napon keresztül díjmentesen voltak visszanézhetőek. A Telekom várakozásai szerint az Olimpia időszakában folytatódik az Eb alatt tapasztalt trend.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rács mögött a mohó pakisztáni rabló

hét júl 18 , 2016
A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a 21 éves pakisztáni állampolgárral szemben, aki 2016. június 16-án éjjel rabolt ki egy nőt Budapest VIII. kerületében a Magdolna utcában. A vádirat szerint a férfi a sértett nőt követni kezdte a Magdolna utcában, majd elé ugrott […]
bilincs