Na ez a nem gáz: E-gázszámla a Főgáznál

fogaz-gazoraA nemzeti közművek részeként működő Főgáz ingyenes E-gázszámla szolgáltatást biztosít a lakossági fogyasztók számára — közölte a szolgáltató. Az MTI híre szerint az E-gázszámla egyszerűsíti az ügyintézést és kényelmesebbé teszi a számlák kezelését, továbbá a papírmentes szolgáltatás hozzájárul a fenntartható fejlődéshez és a környezet terhelésének csökkentéséhez is – emelték ki a közleményben.

Az E-gázszámla igénylése után a Főgáz nyomtatott helyett elektronikus számlát készít a fogyasztónak. Internetes elérhetőség mellett az elektronikus számla bárhol, bármikor az ügyfél rendelkezésére áll, elkészültéről a társaság e-mailben értesíti a felhasználót. A rendszer egy évig visszamenőleg tárolja, rendben tartja az összes számlát, amelyeket a fogyasztó az online ügyfélszolgálaton nyomon követhet, és amelyen keresztül lehetőség van az online bankkártyás fizetésre is. Az online ügyfélszolgálaton keresztül a fogyasztók emellett ingyenesen, a hét minden napján 24 órában tudnak ügyet intézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy óra alatt akár száz állásinterjú

vas jún 5 , 2016
Jelentősen csökkenti az első körös kiválasztásokhoz szükséges időt az Indivizó kifejezetten online álláskeresésre optimalizált videointerjú alkalmazása. A magyar startup fejlesztését elsőként a piacvezető Profession vezeti be. A legtöbb hasonló megoldással ellentétben az Indivizo automatizált videointerjú alkalmazásának köszönhetően a hr-es szakembernek nem szükséges időpontot egyeztetnie és online lennie a felvétel alatt. […]