Műszaki hiba volt a MÁV jegyértékesítési rendszerében

MAV-StartMűszaki okok miatt a MÁV-Start Zrt. új jegyértékesítési rendszerébe kapcsolt pénztáraknál hétfőn 15 óra után nem lehetett vonatjegyet vásárolni, a problémát sikerült elhárítani, és a rendszer 16.45 óta ismét zavartalanul működik – mondta a MÁV Csoport szóvivője az MTI-nek. Lőcsei Virág jelezte, hogy a probléma a jegykiadó automatákat és az internetes jegyvásárlást nem érintette.

A MÁV Start Zrt. új jegyértékesítési rendszere, amelyet a műszaki hiba érintett, országosan 215 pénztári egységen, 865 fedélzeti eszközön üzemel, ez a teljes MÁV-Start jegyértékesítési rendszerének a harmadát teszi ki – ismertette a szóvivő. A MÁV Zrt. még a műszaki hiba elhárítása előtt azt közölte a honlapján, hogy a jegyértékesítési rendszer hibája miatt a vonatok fedélzetén a jegyvizsgálók adták ki a vasúti menetjegyet, pótdíj nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Xerox: nyomtass okostelefont!

ked jún 28 , 2016
A magyar származású fejlesztő, Janos Veres vezetésével a Xerox amerikai kutatóközpontjában, a PARC-ban olyan 3D-s nyomtatási eljárás kifejlesztésén dolgoznak, amely lehetővé tenné a jövőben, hogy az okos eszközeit – technikai, vagy formai kötöttségek megtartása nélkül – bárki a saját elképzelése, fantáziája szerint készíthesse el. Jelenleg az elektronikával működő okos eszközök […]
Xerox

Friss, ropogós